Sluizen

Duikbedrijf COW bv is door de centrale ligging in Vianen, te midden van een groot aantal kunstwerken, in staat snel ter plaatse te zijn voor eventuele calamiteiten. Totaal onderhoud aan sluizen zoals werk aan deuren, drempels, sponningen, taatsen etc.

Dankzij een goede kennis en ruime ervaring kunnen wij pasklare oplossingen leveren en een goede kwaliteit garanderen. Onze duikers zijn in het bezit van het certificaat C. O. B. (Civiele Onderwater Bouw), conform de richtlijnen en eisen van Rijkswaterstaat.

Stuwen

De waterhuishouding in Nederland wordt steeds belangrijker. Stuwen vormen hierin een belangrijke schakel. Vaak worden reparaties (of onderhoud) in het droge uitgevoerd. Hier zijn over het algemeen hoge kosten aan verbonden.

Duikbedrijf COW bv heeft een ruime ervaring in het onder water repareren en renoveren van stuwen voor diverse waterschappen. Het onderwater repareren en renoveren van stuwen kan dus uitgevoerd worden zonder af te dammen en zonder het water om te leiden wat economisch en praktisch gezien voordelen oplevert.

Sluizen
Stuwen

COW Duikwerken Sluizen Schoonmaken